Λίστα αντικειμένων
Η Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΦΕΤ Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τα Επιμελητήρια Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Λευκάδας διοργανώνουν ημερίδα για την ασφαλή παραγωγή προϊόντων από μικρές γαλακτοκομικές επιχειρήσεις την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 και ώρα 17.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Μιχαλακοπούλου 58 στην Πάτρα.
Πρόγραμμα Ημερίδας
17.00 Έναρξη - Χαιρετισμοί
17:15 "Αποτίμηση ελέγχων σε εγκαταστάσεις παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων ζωϊκής προέλευσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας"
Κωνσταντίνος Μήλιος, Κτηνίατρος, Προϊστάμενος Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
17.30 "Η έννοια της ορθής υγιεινής πρακτικής και του HACCP στις μικρές γαλακτοκομικές επιχειρήσεις - Οδηγός για την εφαρμογή του HACCP"
Άγγελος Βακαλόπουλος, Κτηνίατρος, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό ΕΦΕΤ
18.15 "Έλεγχοι του υπεύθυνου της μικρής γαλακτοκομικής επιχείρησης για την παραγωγή ασφαλών προϊόντων"
Νικόλαος Νιφόρας, Κτηνίατρος - Υγειονολόγος, Προϊστάμενος Τμήματος Αξιολόγησης Εγκρίσεων Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΦΕΤ Δυτικής Ελλάδας
19.00 Συζήτηση
20.00 Λήξη ημερίδας