Loading...
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γεροκωστοπούλου 24,
Πλ.Γεωργίου, 26 221 Πάτρα
Τηλ.: 2610 621.346
Fax: 2610 222.377

Email: geotepel@otenet.gr,

          info@geoteepel.gr

Δευτέρα 18 Ιούν 2018
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Ε. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
Κλίκ για μεγέθυνση

Στον απόηχο των τελευταίων εκλογών του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. έπεσε και η αυλαία της παρουσίας μου στην πρώτη γραμμή των δρώμενων του Παραρτήματος Πελοποννήσου & Δυτ. Στερεάς Ελλάδας. H εκούσια αποχώρησή μου ήταν μια υπόσχεση που είχα δώσει σε φίλους και Συναδέλφους από την επομένη κιόλας των προηγουμένων εκλογών όταν και πάλι οι Συνάδελφοι και πατριώτες μας είχαν τιμήσει, σαν ομάδα, με την πρώτη θέση. Νιώθω ευγνώμων και τυχερός που απέσπασα την μακροχρόνια εμπιστοσύνη των Συναδέλφων αλλά και την εκτίμηση των «αντιπάλων»-συνεργατών στο μεγαλύτερο χωροταξικά Παράρτημα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. το οποίο κατά παράξενο τρόπο είναι ταυτόχρονα πολύ μακρινό για την κεντρική Διοίκηση ενός εθνικού επιπέδου Επιμελητηρίου. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους Συναδέλφους μου που μαζί προχωρήσαμε ως ομάδα αποσπώντας την εμπιστοσύνη των Γεωτεχνικών του Παραρτήματος αλλά και στους προκατόχους μου από τους οποίους παραλάβαμε την τύχη της Διοίκησης του Παραρτήματος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω και στην Συνάδελφο εργαζόμενη του Παραρτήματος η οποία αγόγγυστα και πρόθυμα συνέδραμε στο έργο μας όλα αυτά τα χρόνια. 

Ευχαριστώ από καρδιάς για τα όσα περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια, για όσα λίγα πετύχαμε και ζητώ την κατανόηση για όσα δεν μπορέσαμε να κάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι το Παράρτημα είναι πλέον γνωστό στην μεγαλύτερη πλειοψηφία των περιοχών που έχει αρμοδιότητα, αν και το τεράστιο εύρος του σε συνδυασμό με τον ισχνό προϋπολογισμό του δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην δυνατότητα συνεχούς παρουσίας και παρέμβασης. 

Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε., παρά τις σοβαρές δυσλειτουργίες, από την ίδρυσή του ακόμη, μπορεί να επιτελέσει σημαντικό ρόλο και να αναδείξει την σπουδαιότητα του επιστημονικού του δυναμικού στην ανάπτυξη της πατρίδας μας. Ανεξάρτητα από τον βαθμό ικανότητας και αποτελεσματικότητας των Διοικήσεών του, αν οι Συνάδελφοι θελήσουν μπορούν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους προς την κατεύθυνση βελτίωσης των πραγμάτων. Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω και το σύνολο των Συναδέλφων που στήριξαν την τελευταία προσπάθειά μου σε εθνικό επίπεδο, για την κεντρική διοίκηση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.. 

Σας ευχαριστώ, σας αποχαιρετώ και προφανώς παραμένω στις επάλξεις του Παραρτήματος από άλλο πλέον μετερίζι, έξω από τον πυρήνα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.. Ίσως αυτό μπορεί να βοηθήσει να δεις τα πράγματα του Επιμελητηρίου πιο καθαρά, να αξιολογήσεις ελεύθερα ανθρώπους και τακτικές όπως και ο καθένας μας αξιολογείται για τα πεπραγμένα του. 

Εύχομαι καλή δύναμη στην νέα Διοικούσα, καλή διάθεση για έργο και στο Επιμελητήριο να καταφέρει να βρει έναν σύγχρονο βηματισμό, αντάξιο των προσδοκιών της γεωτεχνικής οικογένειας.

 

Με εκτίμηση

Σωτ. Β. Λαμπρόπουλος

Γεωπόνος Μ.Sc. MBA

Απερχόμενος Πρόεδρος ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Π.Π.Δ.Σ.Ε.

 
© Copyright 2010 - 2019 ΓΕΩΤΕΕ, Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας | Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας